Lyft rummet med belysning

Lyft rummet med belysning

Är du på jakt efter en ny lampa till hemmet? Perfekt – då har du kommit helt rätt!

Mångsidiga golvlampan

En vacker golvlampa kan lyfta vilket rum som helst. Den blir en spännande inredningsdetalj lika väl som den skapar en mysig punktbelysning. Ett tips är att kika på Vinka golvlampa från Villa Collection. Den är i naturfärgad rotting och ger ett så väl mjukt som elegant ljus och passar den skandinaviska inredningsstilen som handen i handsken. Vill du hellre ha den i svart, väljer du den i modellen Werna.
Golvlampan är mångsidig och ser till att du får ljus exakt där du vill. Den gör otroligt mycket för inredningen i sin helhet och kompletterar väl dina andra ljuskällor, som till exempel bordslampor och takbelysning. Den skänker ett behagligt ljus från lagom höjd. Tänk gärna på att placera ljuskällor i olika höjd i rummet! En golvlampa gör sig inte bara alldeles utmärkt i vardagsrummet eller till exempel i sovrummet, utan kan lysa upp en hall på ett alldeles utmärkt sätt. Belysning skapar en fin effekt och kan även skapa rymd i mörka hörn och vrår.

Estetik och funktion

Investera i en snygg golvlampa. Den kommer att ge dig ett vackert hem samtidigt som du får en funktionell belysning. Väljer du en golvlampa som lyser uppåt, är ett tips att placera den i ett hörn. Då sprids ljuset över hela rummet när det reflekteras mot väggarna. En välplacerad golvlampa i en estetisk design blir till ett vackert blickfång och en snygg inredningsdetalj.

Ett rum mår bra av många olika ljuskällor. Placera ut dem på lämpliga ställen och i olika höjd. På så sätt kan du skapa ett inbjudande och välkomnande hem med en härlig atmosfär – ett hem som man gärna vill vara i. Skapa blickfång och effekt med lampornas hjälp och kom ihåg att vi oftast inreder med för få ljuskällor i våra hem!

Comments Off

You may also Like