Shoppinglistan på en griffeltavla

Shoppinglistan på en griffeltavla

Om du är en person som är intresserad av mode och gillar att förnya din garderob ofta är det mycket du behöver hålla reda på. Modet växlar år för år och under året är växlar det också med säsongerna. Det kommer hela tiden nya plagg som kanske lockar dig.

Trots att du läser mycket om mode och är bra på att följa med i växlingarna så behöver du hela tiden komma ihåg vad som gäller just nu. Att snabbt kunna skriva ned dina tankar på en tavla är ett mycket bra sätt att se till att du kommer ihåg vad du tänker köpa och vilka idéer du har.

Shoppingplaner listade på en griffeltavla

Att ha griffeltavlor på några olika platser i hemmet är därför en mycket bra idé för den som har mycket att tänka på och som behöver bli påmind om vad man tänkte på igår. Genom att skriva ned dina tankar får du också möjlighet att tänka en gång till på vad det är du vill. Ord ger ofta en bättre struktur på tankar än om du bara har dem i huvudet.

Olika typer av griffeltavlor för olika hem

Vilka griffeltavlor som passar bäst för ditt hem beror förstås på hur stort du bor. Om du bor i en mindre lägenhet kanske det räcker med en tavla men om du bor i ett hus kanske du vill ha en griffeltavla i varje rum. Det blir upp till dig att välja.

Sammanfattning – Griffeltavlor med shoppinglista

För den som är aktiv när det gäller mode och shopping kan det vara en mycket bra idé att sätta upp griffeltavlor i hemmet för att kunna komma ihåg vad det är man tänker på och vad det är man vill göra imorgon. Olika idéer kommer och går och det är inte alltid lätt att formulera en tanke i huvudet.

Comments Off
×