Ny iphone till bra pris

Ny iphone till bra pris

Det finns många saker man behöver men som man kanske inte behöver helt nya. Man vill säkert ha en smart telefon och man vill säkert att den ska fungera men behöver den vara helt och hållet fabriksny? Om man håller sig till de tekniska argumenten kommer man säkert inte att kunna motivera varför man behöver en helt ny telefon. Är man riktigt ärlig så kommer man nog att landa i att man vill ha en ny telefon för att det helt enkelt är coolt med en ny telefon. Sådana är vi trots allt, vi gillar att ligga på framkant och vi är villiga att betala dyrt för att göra det även om vi inte behöver det.

Varför begagnat?

Är det då möjligt att köpa en begagnad iphone och ändå ligga bra till när det gäller den tekniska utvecklingen? Svaret är entydigt ja. Det går att ha en fullgod iphone som inte är helt ny och det går att spara mycket pengar på att ligga ett litet steg bakom täten när det gäller nya telefoner. Särskilt nu när vi gått in i en tid då nya telefoner inte längre är så mycket bättre än den tidigare generationens telefoner. Det är svårt att försvara att lägga upp 10,000 kronor för funktioner som man faktiskt redan har i sin tidigare telefon. Då är det mycket bättre att köpa en begagnad telefon för bara några tusen och få precis samma sak.

Handla hållbart

Vidare så har vi tidsandan. Det är numera allmänt betraktat som ett faktum att jordens resurser används på ett sätt som är allt annat än hållbart och att vi därför måste vara försiktiga när vi spenderar. Det kan förefalla självklart att man inte ska slösa med material och att man inte ska spendera pengar på saker man inte behöver men det är precis vad vi gjort.

Comments Off

You may also Like