Bra råd för dig som ska köpa solcells ljusslingor

Bra råd för dig som ska köpa solcells ljusslingor

Om du har tänkt dig att du ska köpa solcells ljusslingor så gör du ett bra val. Dessa är smarta att använda och kräver inte att du kopplar in dem till ett vägguttag. Det gör att du kan ha dem var du vill, ute, där de nås av solen. För det är just solen som laddar upp dem så att de lyser.

När du ska köpa solcells ljusslinga, se till att satsa på kvalitetsljusslingor även om de är lite dyrare. De har oftast bättre väderbeständighet och hållbarhet. Det kan även vara smart att kolla vad andra kunder säger om ljusslingorna du funderar på att köpa. Recensioner ger en bra indikation på prestanda och hållbarhet.

Det finns även lite andra saker att tänka på, som ljusstyrkan. En del av dem ger ett svagare ljus medan andra är starkare. Bestäm vilken typ som passar bäst för ditt ändamål. Se också till att solcellerna har tillräcklig kapacitet för att lagra energi och att laddningstiden är rimlig för att hålla ljuset igång under natten.

Bra råd för att hänga upp solcells ljusslingor

När du väl köpt dina ljusslingor och ska hänga upp dem, se då till att välja en plats där de solcellspanelerna får maximal exponering för solljus under dagen för att ladda batterierna effektivt. Se också till att fästa ljusslingorna på en stabil och säker plats med hjälp av krokar, spikar eller klämmor. Se till att de sitter stadigt.

Kontrollera om ljusslingan har förlängningsmöjligheter, och om det behövs, skaffa förlängningskablar för att nå önskad plats. Rengör solcellspanelerna regelbundet från smuts eller damm för att optimera deras effektivitet.

Bra råd kring köp av solcellslampor

Oavsett om du köper ljusslingor eller är ute efter andra typer av solcellslampor, kolla in Solarcamp. Hos dem finns det ett brett utbud av just detta så väl som de har solcellsfontäner, solcellsladdare och powerbanks.

Comments Off